Eco chic relaxen in De Beemster

Frank Bart bij het verwarmde buitenbad. Foto: Natascha Libbert Zicht op de ligweide vanaf de meditatietuin. Foto: Natascha Libbert Fort Resort Beemster Eco chic relaxen in De Beemster Elke gast die incheckt ontvangt een polsbandje. ‘Tijd speelt geen rol’ staat erop. In Fort Resort Beemster ben je je gevoel voor tijd verloren. ‘Alles om je … Lees verder »

Franse Emma heeft waterdicht verhaal (video)

Ons werelderfgoed is wereldberoemd, binnenkort ook in Nederland:Grachtengordel Amsterdam (video) Buitenlandse toeristen zijn gek op het Nederlands werelderfgoed en kunnen er ons meer over vertellen dan andersom. Nederlanders hebben wel een vermoeden, maar de Amsterdamse grachten zijn écht wereldberoemd. De Franse Emma overtuigt haar vriend met een waterdicht verhaal.

De Pattersons uit de VS doen verslag (video)

Ons werelderfgoed is wereldberoemd, binnenkort ook in Nederland:Droogmakerij de Beemster (video) Buitenlandse toeristen zijn gek op het Nederlands werelderfgoed en kunnen er ons meer over vertellen dan andersom. Nederlanders hebben het nog niet zo door, maar Droogmakerij de Beemster is wereldberoemd. De Pattersons uit de VS doen verslag.

Mireille en Rishi vinden oase van rust (video)

Ons werelderfgoed is wereldberoemd, binnenkort ook in Nederland:Stelling van Amsterdam (video) Buitenlandse toeristen zijn gek op het Nederlands werelderfgoed en kunnen er ons meer over vertellen dan andersom. Nederlanders hebben het nog niet zo door, maar de Stelling van Amsterdam is wereldberoemd. De Congolese Mireille en Rishi vinden in de oase van rust een geschikte plek … Lees verder »